Poľovnícke združenie

Slávnostná členská schôdza PZ Víťaz so sídlom v Slovenskej Vsi

V nedeľu 19.6.2022 za krásneho slnečného počasia sa uskutočnila v areáli poľovníckej chaty Kamence Slávnostná členská schôdza PZ Víťaz.

   Na tejto schôdzi sa zúčastnili okrem členov PZ aj ich rodinný príslušníci a pozvaní hostia.
Hlavný príhovor mal predseda poľovníckeho združenia Eduard Kriššák st., v ktorom zdôrazňoval aby sme sa citlivo  správali  k faune a flóre,  ktorá nás obklopuje. po príhovore nasledovalo ocenenie Jubilantov.
Okrúhleho výročia 80 rokov sa v plnej sile dožíva náš dlhoročný člen pán Ján Bajus,
70 rokov sa dožil aktívny člen Dušan Kozák
a k 50-tnikom sa zaradil Pavol Fudaly.
Jubilantom za všetkých prítomných blahoželal Predseda PZ E. Kriššák st., hospodár PZ E. Kriššák ml., kultúrny referent Jaroslav Krigovský a strelecký Pavol Leščák.

Pri tejto príležitosti boli za zásluhy v združení ocenení:

 – dlhoročný predseda združenia Ing. Milan Krajenec ( v neprítomnosti)
 – Ján Krempaský a Miriam Krempaská – ako dlhoroční kronikári nášho združenia
O hladné brušká sa postarali guláš-majster a gril-majster  Dušan Kvetko s pomocníkmi Stanislavom Pekarčíkom a Vidovcami Tonkom a Adamom.
Aj o „pitný“ režim bolo dôkladne postarané – čapované, vychladené pivko alebo dobrá chladná kofola super padla po výdatnom obede.
Nechýbali ani tradičné zábavky pre deti – skákanie vo vreci, žonglovanie s loptičkou ale najväčší záujem  bola práve streľba zo vzduchovky.

Poďakovanie, za prekrásne strávený čas v prírode s plným servisom k tomu  patrí všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili aby táto slávnostná schôdza dopadla úspešne.

 

ĎAKUJEME!

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Najnovšie komentáre
    Archív