Poľovnícke združenie

Slávnostná členská schôdza 2019

V krásnu slnečnú nedeľu 16.6.2019 sa konala slávnostná členská schôdza, ktorá mala znaky veľkej poľovníckej rodiny. Zúčastnili sa jej okrem členov PZ aj rodinný príslušníci poľovníkov. Okrem súťaží pre deti boli pod vedením slečny Miriam Krempaskej predvedené borderkólie, ktoré zvládali náročne drezúrne cviky.

Predseda poľovníckeho združenia Ing. Milan Krajanec spolu s kultúrnym referentom A. Vidom odmenili a zablahoželali jubilantom, ktorí v tomto roku slávia okrúhle životné jubileá:

Ján Krempaský 80 rokov ; Ing. Dušan Valo 75 rokov; Ján Kovalčík 65 rokov; Ján Svocák 55 rokov; Milan Fudaly 55 rokov; Bc. Jaroslav Petras 55 rokov

Všetci sme sa tešili na guláš ktorý lákavo rozvoniaval, avšak pri prenášaní kotlíka sa guláš prevrhol a lákavá pochúťka sa ušla len niektorým. Ostatný sa museli uspokojiť len s narýchlo uvarenými párkami a ospravedlneniami nešťastných prenášačov. Našťastie nikto sa pri tom nezranil a nešťastníci sľúbili, že nabudúce si dajú väčší pozor.

Z prava: predseda PZ Ing. Milan Krajanec, Bc Jarosla Petras, Ján Svocák, Milan Fudaly, Ján Kovalčík, Ing. Dušan Valo, Ján Krempaský, Anton Vida



Ján Svocák
Milan Fudla
Ján Kovalčík

Mal si to dvihnúť vyššie 🙂
a pochutil si iba rošt!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Najnovšie komentáre
    Archív