Poľovnícke združenie

Spoločná poľovačka 2015

Za hojnej účasti strelcov aj honcov sa uskutočnila 27.12.2015 v našom združení  spoločná poľovačka, ktorá bola rozdelená do dvoch pohonov.

Prvý a zároveň najťažší úsek sa išiel cez Vyborňanskú horu až k jazierku a v druhom hone sa durila zadná hora smerom k ovšiskám. Počasie nám žičilo a aj napriek dobre zorganizovanému honu sa okrem líšky (strelec Ing. Kulik) nepodarilo už nič uloviť. Odmenou nám všetkým bola „posviatočná prechádzka“ za krásneho počasia s nádherným výhľadom. Stratenú energiu sme si mohli dobiť „U Kučeru“. Kde nám boli podávané špeciality z diviny a kto mal chuť na niečo „ostré“ mohol si prísť na svoje. Spestrením obeda bola tombola, kde v podaní moderátora Edka Krišáka mladšieho sa ťahali zaujímavé ceny. Zlatým klincom bolo posedenie pri harmonike hlavný účinkujúci Ing. Dušan Valo.

Hospodár Edo Krišák spolu s predsedom združenia Ing. Milanom Krajancom sa poďakovali za dodržanie všetkých bezpečnostných pokynov počas poľovačky a popriali veľa zdravia, rodinnej pohody a veľa loveckých zážitkov do Nového roka 2016

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Najnovšie komentáre
    Archív